4 settembre 2012

Pasta Tricolore with Roasted Tomatoes


Che pasta patriottica, eh?!

Such a patriotic pasta, uhu?


Vi ricordate la ricetta dei pomodori gratinati ? Beh, oltre ad essere un buon contorno, sono un ottima idea per condire la pasta. Io ho usato delle trofie tricolore, ma va benissimo anche qualsiasi altro tipo di pasta!

Do you remember the recipe of the roasted tomatoes ? Well, they are a good side dish, but it's a grat idea to add them to some pasta. I've used some tricoloured trofie (a kind of Ligurian pasta usually served with pesto), but you can use every kind of pasta!

La ricetta è semplicissima, in una zuppiera ho messo qualche pomodoro gratinato tagliato a pezzetti, un po' di olio extra vergine d'olivia, parmigiano grattugiato e pepe. Poi ho scolato la pasta e l'ho aggiunta al "sugo" di pomodori gratinati!

The recipe it's really easy, in a bowl I've cut some roasted tomatoes, some olive oil, some grated Parmesan cheese and some grounded black pepper. Then I've drained the pasta and I've added it to the roasted tomatoes "sauce"!

Buon appetito!


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