1 aprile 2013

Scorze d'Arancia Candite - Candied Orange Peel


Buona Pasqua!
Happy Easter!



Cosa serve:
arance
zucchero
acqua

Here what you need:
oranges
sugar
water

Cosa fare:
1) Sbucciare le arance.

Here's what to do:
 1) Peel the oranges.


2) Tagliare la scorza a listarelle.

2) Cut the orange peel into stripes.

3) Bollire le scorze tre volte per 3 minuti, cambiando ogni volta l'acqua.

3) Boil the orange peel three times for 3 minutes, chage water each time.



4) Scolare le scorze e pesarle. In un pentolino aggiungere le scorze e lo stesso peso di zucchero e di acqua.
 (Es. per 100g di scorze aggiungete 100g di zucchero e 100g di acqua)

4) Drain the orange peels and weigh them. In a small pot, put the orange peels and the same weight of sugar and water.
(Ie. for 100g of orange peels, add 100g of sugar and 100g of water)


5) Lasciar cuocere finchè il liquido non si ritira completamente.

5) Cook until the whole water is gone.


6) Far raffreddare e asciugare su della carta da forno.

6) Let cool and dry on some baking paper.


Buon appetito!

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